Technologisch leiderschap bij Thielco

Bij Thielco zijn we trots op onze technologische innovatie en onze klantgerichte organisatie. Als familiebedrijf hebben we sinds 1950 veel ervaring opgebouwd in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage. Onze tien productie-units en 170 medewerkers werken dagelijks aan productie op maat voor klanten door heel Europa.

Onze strategische kracht ligt in onze technologische innovatie. We werken met een ERP automatiseringssysteem van SAP, waardoor we een stabiel verloop van uw orderproces kunnen garanderen. Ook werken we onder ISO 9001 en IATF 16949 om de hoogste kwaliteitsstandaard te borgen.

Betaalbare prijzen en een platte organisatiestructuur

Dankzij onze efficiente logistiek en platte organisatiestructuur kunnen we concurrerende prijzen bieden voor onze oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage. Bovendien werken we altijd toegespitst op uw wensen, zodat we een product op maat kunnen leveren.

Bij Thielco willen we graag uw partner zijn, niet alleen nu maar ook in de toekomst. We blijven investeren in technologische innovatie en werken voortdurend aan het verbeteren van onze kwaliteit en service. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *