Thielco: de technologisch leider in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage

Bij Thielco begrijpen we hoe belangrijk technische innovatie is om het beste product te bieden. We zijn een familiebedrijf dat sinds 1950 is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage. Onze 170 FTE en tien productie-units werken dagelijks voor klanten in heel Europa. We zijn er trots op dat we onze klanten producten op maat kunnen bieden die voldoen aan hun unieke eisen en specificaties.

Onze kwaliteitsstandaard

Bij Thielco streven we naar de hoogste kwaliteitsstandaard. We zijn ISO 9001 en IATF 16949 gecertificeerd, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast implementeren we een ondersteunend logistiek ERP automatiseringssysteem, SAP, om ervoor te zorgen dat uw bestellingen probleemloos verlopen.

Onze troeven voor onze klanten

Bij Thielco zorgen we ervoor dat onze klanten altijd concurrerende prijzen kunnen krijgen. We hebben lage logistieke kosten en een platte organisatiestructuur, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Dit betekent dat we onze klanten redelijke prijzen kunnen bieden voor onze hoogwaardige producten.

Daarnaast zijn we gericht op klantenservice en klantensucces. We willen graag een langetermijnrelatie opbouwen met onze klanten, daarom bieden we een uitstekende klantenservice en zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u op zoek bent naar een partner in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage, neem dan contact met ons op. We zijn er trots op dat we technologisch leiderschap en kwaliteit bieden in een dynamische, klantgerichte organisatie. We willen graag uw partner zijn voor nu en in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *