Als familiebedrijf dat al sinds 1950 actief is in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage, heeft Thielco altijd voorop gelopen in technologische innovatie. Maar wat zijn nu precies de voordelen van deze technologische leiderschap?

Concurrerend prijsniveau

Dankzij onze lage logistieke kosten en platte organisatiestructuur, kunnen we een concurrerend prijsniveau bieden aan onze klanten. Dit betekent dat onze producten op maat, toegespitst op de wensen van de klant, niet alleen van een hoge kwaliteit zijn, maar ook nog eens betaalbaar.

Hoogste kwaliteitsstandaard

Bij Thielco streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsstandaard. We zijn dan ook trots op het feit dat we gecertificeerd zijn onder ISO 9001 en IATF 16949. Dit betekent dat onze klanten kunnen rekenen op producten van topkwaliteit.

Stabiel verloop van uw orderproces

Dankzij ons ondersteunende logistieke ERP automatiseringssysteem SAP, kunnen we een stabiel verloop van uw orderproces garanderen. Dit systeem zorgt voor een soepele afhandeling van uw bestelling, van het moment van plaatsen tot aan de levering van het product.

Bij Thielco zijn we trots op ons technologisch leiderschap. We geloven dat dit ons in staat stelt om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden tegen een concurrerend prijsniveau, en we zijn altijd op zoek naar manieren om te blijven innoveren en verbeteren. We hopen dan ook dat u ons zult beschouwen als uw partner, zowel nu als in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *